Tijdens de Webinar zal Maarten de Beer u meer vertellen over het gebruik van de rubberdam in de dagelijkse praktijk. Hoe krijgt u een voorspelbare en succesvolle isolatie? Welke materialen heeft u nodig? Welke strategie en techniek moet u toepassen? Daarnaast zal Maarten ook ingaan op het gebruik van verschillende matrixsystemen in combinatie met rubberdam, het restaureren van eindstandige elementen en het isoleren van volledige kroonpreparaties. Tijdens deze Webinar zal Maarten u kennis laten maken met een aantal van de onderwerpen die aan bod komen in zijn ééndaagse rubberdamcursus Inversion.

Curriculum Vitae Maarten de Beer


Maarten is in 2015 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na zijn opleiding heeft hij als waarnemer in verschillende praktijken gewerkt. Hij werkt momenteel als ZZP’er in twee groepspraktijken en zijn aandachtsgebied ligt met name bij de restauratieve tandheelkunde. Het is zijn doel en passie om bij alle behandelingen naar de hoogste kwaliteit te streven en om restauraties onzichtbaar te maken in de mond. Hierbij maakt hij veel gebruik van fotografie. Naast zijn werkzaamheden aan de stoel is hij columnist en redacteur voor verschillende vakbladen. Hij heeft zijn eigen rubberdamcursus Inversion en daarnaast is hij ook zeer actief op Instagram onder de naam @thedentaldutchman.

Datum: 10 april 2020
Sessies: 20.00 uur
Tijdsduur: 45 minuten
Spreker: Maarten de Beer
Kosten: Gratis

Maximale inschrijving is 100. Dus vol = vol.

Alle Webinars worden digitaal vastgelegd en zijn daarna openbaar via www.komnederland.nl en andere distributiekanalen. Door uw deelname gaat u hiermee akkoord.

 

Bekijk hier

Laat een Reactie achter