Zachte weefsel chirurgie is er voor vele verschillende indicatiegebieden. Het kan een aanvulling zijn voor een prothetische behandeling. Van het uitlijnen van de guirlande tot het creëren van een wortelcontour. Ook voor het bedekken van recessies wordt het veelvuldig toegepast. In deze lezing komende verschillende (on)mogelijkheden aan bod. Vooral deze extra data geven een volledig andere kijk op het behandelen

Curriculum Vitae Jappe Buijs

 

Jappe is in 2014 afgestudeerd als tandarts. Naast zijn werk als tandarts is hij op 14 september 2011 gepromoveerd bij de afdeling Kaakchirurgie van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Sinds 2010 is hij ingeschreven in het NVOI-register als implantoloog (www.nvoi.nl).

Hij behandelt vrijwel uitsluitend met de microscoop om een hoge precisie en kwaliteit te bereiken. Zijn voorkeur gaat uit naar het duurzaam herstellen van tanden en kiezen met behulp van keramische (witte) inlays, onlays en kronen. Ook het plaatsen van implantaten en de daarbij behorende microchirurgische procedures hebben zijn bijzondere aandacht.

 

Webinar:            Zachte weefsel chirurgie: welke mogelijkheden biedt het?

Datum:               dinsdag 1 mei 2018
Sessies:             20.00 uur
Tijdsduur:          30 minuten
Spreker:             Jappe Buijs
Kosten:              Gratis

Maximale inschrijving is 100. Dus vol = vol.

 

Alle Webinars worden digitaal vastgelegd en zijn daarna openbaar via www.komnederland.nl en andere distributiekanalen.

Door uw deelname gaat u hiermee akkoord.

Hier aanmelden

Laat een Reactie achter