Wat wordt de Nederlandse tandartspatiënt onthouden?

De Japanse tandheel-koning Iwata Jun en de spraakmakende Duitse Dr. Matthias Rathtonen op komend KOM-symposium (10 oktober) wat onze patiënten nu nog moeten missen.

Waarom kunnen tandartspatiënten niet kiezen voor uitzonderlijke kwaliteit? Nederlanders kunnen dat bij vrijwel elk ander onderwerp wél! We hebben een ongelooflijke keuzevrijheid in ons land. We kunnen kiezen om een Opel te rijden óf – als we het kunnen veroorloven – een Porsche. We kunnen een hamburger halen óf uit eten gaan bij een Sterrenrestaurant. Maar als het gaat om excellente verzorging van ons eigen en kostbare gebit, is die keuzevrijheid er helemaal niet in ons land. Eigenlijk schandalig maar helaas waar.

KOM (Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg) vindt het onbestaanbaar en onwenselijk dat patiënten dat basisrecht wordt onthouden. En verklaart het huidige declaratiesysteem in de Nederlandse tandheelkunde failliet.

Tandartspatiënten moeten volgens KOM recht hebben op keuzevrijheid qua kwalitatieve zorg.

Om tóch die uitzonderlijke kwaliteit te kunnen bieden, komen tandartsen dagelijks in een spagaat tussen wat wettelijk nog net mag en de wens om tóch meer topkwaliteit en zeer innovatief werk te leveren. Hetgeen nu (te) vaak tot fraude leidt. KOM roept daarom de politiek op om de tandarts zijn/haar échte verrichtingen te laten declareren en de patiënt weer de zeggenschap over de eigen mondzorg terug te geven.

Wat missen onze tandartspatiënten nu concreet?

De technologische vernieuwing in de tandartsenbranche en de daaraan gekoppelde nieuwe inzichten over een gezond gebit/totale gezondheid, ontwikkelen zich razendsnel. Enkele extreme maar zeer actuele en realistische voorbeelden gaan we bespreken op komend KOM-symposium.

Wereldsprekers confronteren de politiek op KOM symposium

(10 oktober vanaf 18.00 uur in Singer Theater Laren)

 

 

Iwata Jun uit Japan, is een befaamd en vooroplopend meester op het gebied van perfectie in tandheelkunst. Tandheelkunde gaat zich afspelen op nano- en microniveau. Iwata Jun maakt het onmogelijke mogelijk. Hij laat tandheelkunde op het allerhoogste niveau zien. Pure schoonheid, hetgeen hij ook vertaald naar betere gezondheid. Waarom kan een patiënt in Nederland deze perfecte behandeling niet krijgen? (Instagram: iwata_jun)
Dr. Matthias Rath uit Duitsland, is even wereldberoemd als omstreden. Een zeer andersdenkende op het gebied van voedsel en (gebits-) gezondheid. Als arts en onderzoeker is Dr. Rath een uitgesproken voorstander van patiënten rechten en een vrije beschikbaarheid van natuurlijke gezondheidszorg overal ter wereld. Waarom kan een tandarts wel fluoride voorschrijven, maar geen voedingssupplementen aan patiënten die daar dringend behoefte aan hebben?
Frank Blom is directeur Frame Vastgoed. Op 12-jarige leeftijd is hij bij een fiets-ongeluk zijn voortanden kwijtgeraakt. 40 jaar lang heeft ie gezocht naar zijn eigen tanden. Die hem in het huidige systeem niet geleverd konden worden. Frank Blom toont ons waar het gebrek aan kwalitatieve keuzevrijheid toe kan leiden. Waarom kreeg Frank geen perfecte tandvervanging?
Moderator en mede-actievoerder Jan Driessen (voormalig TV-journalist, campagnestrateeg Mark Rutte. Tegenwoordig eigenaar Q&A | Communicatie en vast commentator bij WNL en op Radio 1)

Vecht mee voor kwalitatieve keuzevrijheid in de mond!

Kom daarom naar het komende actie-symposium op 10 oktober a.s. (18.00 uur) en neem vooral enkele patiënten mee.

Mis deze unieke en wereldbefaamde sprekers niet en meld je nu direct aan via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/unieksymposium

Nieuwsgierig naar de veelbelovende locatie waar het spraakmakende evenement gehouden zal worden? Kijk alvast rond via deze link: http://tandartsinside.nl/symposium-kom/

Inschrijvingen op volgorde van aanmeldingen. Er is een beperkt aantal plaatsen en vol = vol!

Toegangsprijzen:

Komt u alleen als tandarts: 450,00
Komt u met 3 patiënten: 800,00
Komt u met 5 patiënten: 1.000,00

We kijken zeer uit naar je/jullie komst.

Laat een Reactie achter