Geen TV kijken, geen kranten lezen en ook niet surfen op het internet en lekker naar buiten gaan. Kortom alleen leuke dingen doen, maakt een mens gelukkiger en gezonder. Het voortdurend opnemen van beroerde beelden en angstaanjagende informatie deprimeert niet alleen, maar je gaat zelfs geloven dat dat de werkelijkheid is. De frequentie van steeds dezelfde inhoud van dat nieuws versterkt de geloofwaardigheid. Zo werkt reclame en propaganda nu eenmaal. Het is dus niet zo eenvoudig om het als zorgverlener op te nemen tegen de grootschalige officiële alarmerende berichtgevingen. Informatie die deze officiële berichten weerspreken worden dan al gauw afgedaan met fake-nieuws, nep-informatie of complot denken.

 

Mensen die bang zijn, zijn dat niet omdat zij kennis van zaken hebben. Zij zijn alleen maar bang gemaakt. Zo is er al angst bij minder frequente berichten over het gevaar van fluoride, endodontisch behandelde gebitselementen, amalgaamvullingen, vaccinaties, overdosering vitamines, etc. Daartegenover staat dat opvallend weinig mensen bang zijn voor medicijnen ondanks de meest ellendige bijwerkingen volgens de bijsluiter. De verklaring hiervoor is dus geen kennis van zaken maar het resultaat van een hoogst succesvolle propaganda en PR.

Zorgverleners en patiënten maken deel uit van een samenleving waarin allerlei zaken met meer of minder succes worden gepropageerd. Het resultaat is dat in meerderheid gelooft wordt dat de Overheid weet wat goed is voor een mens. En dat dokters daar dus gehoor aan moeten geven.

KOM kan u zeggen dat de regering heel goed weet wat goed is voor een mens, maar die zelfde regering weet ook dat dat heel veel belangen van andere mensen schaadt. Een gezond mens is namelijk slecht voor de zorgindustrie! Beluister HIER dit verhaal van een Duitse arts en HIER van de Limburgse huisarts. Onafhankelijke zorg is VERBODEN op straffe van hoge geldboetes!!

Als tandarts heb je niet de taak om het publiek gezond te maken en te houden maar een persoon met een gezicht. Dat is KOMsens.

De betaalbaarheid en de kwaliteit overlaten aan de overheid is NONsens.

Door vaak te herdenken voorkom je geen ellende, alleen door niet mee te doen met wat onethisch is.

Sluit u aan bij waar KOM voor opkomt: Ruimte voor tijd en aandacht en het recht om samen met de patiënt de best mogelijke zorg te kunnen bieden. Wordt geen slaaf van een overheid die u dingen kan laten doen die knagen aan uw geweten.

Beleidsmatig komt het er op neer dat alle prestatietarieven slechts referentietarieven worden. Je bent dus vrij om daar al of geen gebruik van te maken.

Gebruik deze corona-tijd om echt na te denken over de waarde en het belang van uw en onze vrijheid.

 

Wordt donateur van de SOH
Aanmelden

Wordt deelnemer van KOM: Gezondheid maakt vrij!
Aanmelden

Laat een Reactie achter