Werkdruk in de zorg stijgt onrustbarend. Eén op de tien Belgische tandartsen kiezen voor meer ruimte en kwaliteit en hanteren een eigen tarief.

De Nederlandse regelgeving houdt de patiënt weg van de beste preventie en de hoogste uitvoeringskwaliteit. Dat weet hij alleen niet. KOM weet beter en elke eerlijke tandarts weet beter.

KOM daarom naar het unieke KOM-symposium van 10 oktober a.s. in het Singer te Laren. Voor de ogen en oren van tandartsen EN patiënten gaan daar doekjes open van wat er bekend en mogelijk is en hoe dat in feite onmogelijk wordt gemaakt in Nederland.

De internationaal befaamde dr. Rath toont bevlogen het belang aan van essentiële supplementen en hoe BIG FARMA dat bestrijdt. De befaamde tandarts Iwata Jun laat zien welke restauratieve hoogstandjes er qua uitvoering mogelijk zijn. Frank Blom toont ons waar het gebrek aan kwalitatieve keuzevrijheid toe kan leiden. Als moderator en bezield pleitbezorger van een vrije samenleving treedt Jan Driessen op. Hij weet als geen ander mensen te inspireren om dat te doen waar iedereen blij van wordt.

KOM is er voor u. Dus kom voor u zelf en uw patiënten.
Nodig een paar van uw patiënten uit en wees hun gastheer.
Uw patiënten kunnen ook zelf een plaatsbewijs reserveren.

Wacht niet. Zorg dat u er bij bent.
Hier kunt u zich opgeven: https://www.ticketkantoor.nl/shop/unieksymposium

Wij zien u graag komen en zich openen voor wat mooi en goed is.

Wereldsprekers confronteren de politiek op KOM symposium

 

 

Iwata Jun uit Japan, is een befaamd en vooroplopend meester op het gebied van perfectie in tandheelkunst. Tandheelkunde gaat zich afspelen op nano- en microniveau. Iwata Jun maakt het onmogelijke mogelijk. Hij laat tandheelkunde op het allerhoogste niveau zien. Pure schoonheid, hetgeen hij ook vertaald naar betere gezondheid. Waarom kan een patiënt in Nederland deze perfecte behandeling niet krijgen? (Instagram: iwata_jun)
Dr. Matthias Rath uit Duitsland, is even wereldberoemd als omstreden. Een zeer andersdenkende op het gebied van voedsel en (gebits-) gezondheid. Als arts en onderzoeker is Dr. Rath een uitgesproken voorstander van patiënten rechten en een vrije beschikbaarheid van natuurlijke gezondheidszorg overal ter wereld. Waarom kan een tandarts wel fluoride voorschrijven, maar geen voedingssupplementen aan patiënten die daar dringend behoefte aan hebben?
Frank Blom is directeur Frame Vastgoed. Op 12-jarige leeftijd is hij bij een fiets-ongeluk zijn voortanden kwijtgeraakt. 40 jaar lang heeft ie gezocht naar zijn eigen tanden. Die hem in het huidige systeem niet geleverd konden worden. Frank Blom toont ons waar het gebrek aan kwalitatieve keuzevrijheid toe kan leiden. Waarom kreeg Frank geen perfecte tandvervanging?
Moderator en mede-actievoerder Jan Driessen (voormalig TV-journalist, campagnestrateeg Mark Rutte. Tegenwoordig eigenaar Q&A | Communicatie en vast commentator bij WNL en op Radio 1)

Nieuwsgierig naar de veelbelovende locatie waar het spraakmakende evenement gehouden zal worden? Kijk alvast rond via deze link: http://tandartsinside.nl/symposium-kom/

Inschrijvingen op volgorde van aanmeldingen.
Er is een beperkt aantal plaatsen en vol = vol!

Toegangsprijzen:

Komt u alleen als tandarts: 450,00
Komt u met 3 patiënten: 800,00
Komt u met 5 patiënten: 1.000,00

We kijken zeer uit naar je/jullie komst.

Laat een Reactie achter