Heeft u zich al aangemeld voor het internationale symposium over de relatie tussen kwalitatieve tandheelkunde en lichamelijke gezondheid van het KOM? Een unieke kans om alles over techniek en tandheelkunde 10.0 te horen, KRT-punten te verzamelen en nog veel meer.

Iwata Jun uit Japan, is een befaamd en vooroplopend meester op het gebied van perfectie in tandheelkunst. Tandheelkunde gaat zich afspelen op nano- en microniveau. Iwata Jun maakt het onmogelijke mogelijk. Hij laat tandheelkunde op het allerhoogste niveau zien. Pure schoonheid, hetgeen hij ook vertaald naar betere gezondheid. Waarom kan een patiënt in Nederland deze perfecte behandeling niet krijgen? (Instagram: iwata_jun)
Dr. Matthias Rath uit Duitsland, is even wereldberoemd als omstreden. Een zeer andersdenkende op het gebied van voedsel en (gebits-) gezondheid. Als arts en onderzoeker is Dr. Rath een uitgesproken voorstander van patiënten rechten en een vrije beschikbaarheid van natuurlijke gezondheidszorg overal ter wereld. Waarom kan een tandarts wel fluoride voorschrijven, maar geen voedingssupplementen aan patiënten die daar dringend behoefte aan hebben?
Frank Blom is directeur Frame Vastgoed. Op 12-jarige leeftijd is hij bij een fiets-ongeluk zijn voortanden kwijtgeraakt. 40 jaar lang heeft ie gezocht naar zijn eigen tanden. Die hem in het huidige systeem niet geleverd konden worden. Frank Blom toont ons waar het gebrek aan kwalitatieve keuzevrijheid toe kan leiden. Waarom kreeg Frank geen perfecte tandvervanging?
Moderator en mede-actievoerder Jan Driessen (voormalig TV-journalist, campagnestrateeg Mark Rutte. Tegenwoordig eigenaar Q&A | Communicatie en vast commentator bij WNL en op Radio 1)

Wat bieden we u nog meer?

Het internationale symposium is een ideaal netwerkevent. U praat bij met collega’s. We vertellen u alles over de weg naar juiste tarieven. U leert alles over nano- en microtechniek in tandheelkunde en de juiste voedingssupplementen voor uw patiënten. Wacht niet langer en meld u aan!

Laat een Reactie achter