Door de wet op transparantie, kunt u als tandarts duizenden euro’s per jaar op uw AOV besparen!
In elke branche is transparantie een van de toverwoorden. Logisch, want door de opkomst van sociale media is openheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid een must have voor elke organisatie. Hoe zit dit in de wereld van ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen (AOV) voor tandartsen?

Wel, hier is nog veel te verbeteren!
Wist u dat tussenpersonen sinds 1-1-2013 transparant moeten zijn over de kosten die ze berekenen voor advies en beheer. Dat betekent, dat de kosten van advies en beheer geen onderdeel van de premie mogen zijn. Hierdoor zijn de premies circa 20% omlaag gegaan.

Voorbeeld: Tandarts 45 jaar, polis voor 01-01-2013 betaald een premie van € 8.000,- per jaar. jaarlijkse provisie € 1.600,- tot einddatum 65e betaald deze tandarts minimaal € 32.000,- provisie aan zijn tussenpersoon.

Profiteert u al van deze wetgeving op transparantie ?
Als KOM hopen wij van wel, anders verdwijnen er onnodig tienduizenden euro’s per jaar richting de portemonnee van verzekeraars en tussenpersoon. Zonde want u kunt dit geld beter in uw praktijk investeren.

KOM in actie en ervaar hoe u eenvoudig minder kunt gaan betalen!

Route 1: Ga in gesprek met uw tussenpersoon.
Bent u door uw adviseur over de transparantie geïnformeerd? Is uw premie tot 20% gedaald? Is uw polis nog snel voor 01-01-2013 met 3 tot 5 jaar verlengd inclusief hoge commissie?

Vraag om helderheid. Hoeveel kosten zitten er in uw polis? Waarom bent u in 2012 niet over deze transparantie geïnformeerd? Wat moet u doen om van deze hoge commissie af te komen?

Route 2: Zet uw polis over.
Wilt u huidige adviseur of verzekeraar uw polis niet provisievrij maken, geef dit door aan info@komnederland.nl. Wij brengen u in contact met een adviseur die uw polis z.s.m. provisievrij probeert te maken en u duizenden euro’s zult besparen.

Route 3: Stuur uw polis op naar het KOM.
Scan uw polis en stuur deze naar info@komnederland.nl. U ontvangt een offerte op basis van dezelfde uitgangspunten als uw huidige verzekering. U ziet direct hoeveel u kunt besparen. Sluit u de nieuwe verzekering af, dan zorgt onze adviseur dat uw oude polis wordt beëindigd.

Wij hopen van harte dat wij u inzichtelijk gemaakt hebben hoe ook u duizenden euro’s kunt besparen.

Laat een Reactie achter